Landskapsmålning

29 juli–2 augusti 2024

OBS! Fullbokad kurs

Men ge inte upp hoppet! Gör din anmälan så blir du uppsatt på reservplats. Skulle det uppstå en ledig plats kontaktar vi dig.

Kulturmagasinet ligger i Bergkvara hamn vid Kalmarsund med åkrar, unika strandängar samt ek- och bokskog intill. Vi tar oss ut till olika platser i landskapet för att teckna och måla. Vid dåligt väder finns gott om arbetsutrymme i ateljéerna.

Som nybörjare får du grundläggande kunskaper om komposition, färg, teckning, samt om material och verktyg. Är du mer erfaren får du möjlighet att fördjupa och utveckla dina kunskaper.

För inspiration börjar vi varje dag med en bildvisning som knyter an till innehållet för kursen. Du får både handledning individuellt och i grupp. Dagen avslutas med en gemensam genomgång.

Du väljer själv vilket material du vill jobba med – oljefärg, akryl eller akvarell (arbetar du i akvarell är det bra om du har tidigare erfarenhet och kunskap om akvarellmålning).

  • Avgift: 3 700 kr inkl. lunch på Dalskärs Sjökrog
  • Kurstid: 29 juli kl. 9:00–2 augusti kl. 15:00
  • Lärare: Susanna Nygren. Konstnär, bosatt och arbetar i Stockholm. Utbildad vid Valands Konsthögskola i Göteborg. Undervisar bland annat på Carl Malmstensskolan i Stockholm.

susannanygren.se

Kulturmagasinet kurser - Experimentell grafikExperimentell grafik
Kulturmagasinet kurser - Mixed mediaMixed Media